Massage

Klassisk Massage

Tillsammans med terapeutisk stretching, där du stretchas på bänk med hjälp av terapeuten och på så sätt kan komma mycket längre i stretchen, är massagen en behandling som kan hjälpa dig som besväras av värk och trötta stela muskler. Massage ger en avslappnande effekt och frigör hormoner som gör dig lugn och avstressad. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt behandling efter dina problem eller önskningar.

Taktil Masseag

Taktil massage är en lugnande och läkande behandling där massagen är lätta rörelser av fridfull beröring som lugnar kroppen och får oss att gå ned i varv. Taktil massage har använts mycket inom vården och de läkande och lugnande egenskaperna somden haft är väldokumenterade. Taktil massage passar dig som är stressad, uppe i varv, smärta, fibromyalgi eller behöver lugna ned kroppen.

YogaMassage

En behandling som är både avslappnande och djupgående med fokus på stretch. Du masseras med olja och stretchas. I kombination med andning får du en djupt avslappnande efffekt där musklerna kan stretchas ut och bli mjukare.

Ayurvedisk Massage

Ayurvedisk massage är mjuk med svepande rörelser men ändå med kraftfulla grepp. Fokus ligger på avslappning och avslutas ofta med huvudmassage av ansikte och hårbotten. I den ayurvediska massagen har oljorna en viktig roll. Vi använder sesam och rapsolja med eteriska blandningar som balanserar de olika energierna Vata Pitta och Kapha. Är du allergisk går det givetvis bra med olja utan några dofter alls. Det används mycket olja i de ayurvediska behandlingarna, oljan i sig har en lugnande effekt på nervsystemet..

Certifierade av branshrådet Svensk Massage som borgar för välutbildade terapeuter med ansvarsförsäkring

Klassisk massage passar för dig som har

Musarm/golfarm

Domningar stickningar i armar/händer

Ischias känningar

Stela trötta muskler

Migrän eller spänningshuvudvär

Värkade stela muskler